We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Voor meer informatie   Lees meer
 • Steamworld Collection

Steamworld Heist

het spel speelt zich af na de gebeurtenissen uit Steamworld Dig, waarin een allesvernietigende ramp heeft plaatsgevonden, en de wereld in puin heeft achtergelaten. Hierdoor zijn de robots gedwongen hun leven verder te zetten in de ruimte. Als een ware 'space cowbot' moet je zien te overleven in het koude, uitzichtloze universum. Geraak aan schaarse materialen om je crew in leven te houden, zoals brandstof voor je ruimteschip en water.


Steamworld Dig: A Fistful of Dirt

De mensheid heeft zichzelf opgeblazen, en de overblijvers hebben zich ergens onder de aarde verschanst. In een klein western-stadje leven een paar robots samen. Jij zelf neemt een verlaten mijn over van een verwantschap. Je begint met een hak-bijl te graven en legt keer op keer meer van de mijn bloot. Naarmate je waardevolle grondstoffen vind, die je aan de oppervlakte kunt verkopen voor betere uitrustingen ontdek je steeds meer van de verborgen ondergrond.


  Specificaties
  Genre Actie/Avontuur
  Aantal spelers 1 Speler
  Taal handleiding Engels
  Taal spel Engels
  Aanbevolen Leeftijd Vanaf 7 jaar

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Steamworld Collection

  • Staat: Nieuw
  • Levertijd: 1-2 werkdagen levertijd.
  • € 24,50

  • Exclusief BTW: € 20,25