Bekijk hier onze TrustPilot reviews!
  • Street Fighter V Arcade Edition

Naast alle originele content uit Street Fighter V, komt de volgende content
beschikbaar in Street Fighter V: Arcade Edition:

- Arcade Mode.
- Extra Battle Mode
- Nieuwe V-trigger-acties
- Gallery
- Nieuwe user-interface
- DLC-personages uit Season 1
- DLC-personages uit Season 2

In de komende Arcade Mode kunnen spelers goede herinneringen ophalen aan de rijke, 30-jarige geschiedenis van de multi-miljoenen verkopende Street Fighter-serie. Kies uit zes verschillende paden en strijd tegen computergestuurde tegenstanders om unieke eindes te bereiken, gebaseerd op de prestaties van de speler.

In de Extra Battle Mode komt een nieuwe reeks tijdelijk exclusieve uitdagingen beschikbaar waarmee ze Fight Money kunnen verdienen. Wie alle vier uitdagingen van een maand weet te voltooien, ontvangt een speciaal, premium kostuum dat exclusief in deze spelstand verkrijgbaar is.

Street Fighter V blijft spelers in 2018 en daarna regelmatig voorzien van nieuwe en verbeterde content, inclusief extra uitdagingen en andere, onaangekondigde content. Binnenkort volgt meer nieuws over de nieuwe spelstanden en functies, inclusief de nieuwe user-interface.

Huidige spelers van Street Fighter V en toekomstige bezitters van Street Fighter V: Arcade Edition worden in dezelfde pool geplaatst, terwijl de cross-platform play tussen PS4 en pc de spelerbasis blijft verenigen. De oorspronkelijke versie van Street Fighter V is nog steeds het enige wat spelers nodig hebben voor toegang tot de laatst geupdate versie van deze titel.

Alle gameplaycontent die na de lancering verscheen, zoals de DLC-personages van Street Fighter V, is geheel zonder betaling te verkrijgen, door diverse uitdagingen in de game te overwinnen en op die manier genoeg Fight Money te verdienen. Spelers die niet kunnen wachten om alle nieuwe content te ontgrendelen, kunnen deze ook direct aanschaffen met in-game valuta. Season 2 van de 2017 Character Pass en DLC voor Street Fighter V loopt door tot het eind van dit jaar, waarbij nog steeds een laatste personage moet worden aangekondigd en uitgebracht, samen met diverse aanvullende kostuums. Houd de officiele kanalen van Street Fighter in de gaten voor al het laatste nieuws.

Specificaties
Genre Vechtspel
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Aantal spelers 1-2 Spelers
Taal handleiding Engels
Taal spel Engels
Hardeschijf ruimte Minimaal 20 Gigabyte

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Street Fighter V Arcade Edition

  • Staat: Nieuw
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 18:30 besteld? Volgende dag in huis.
  • 19,95

  • Excl. BTW: 16,49