• Fun Park Party

Fun Park is leuk voor gamers van alle leeftijden. Fun Park biedt namelijk een virtueel pretpark met spelletjes voor de hele familie. In deze game voer je verschillende opdrachten uit, terwijl je door het park loopt.

Na het creëren van een eigen karakter, kun je meteen aan de slag. Test je vaardigheden, en win prijzen in meer dan 40 mini-games. Deze pret kun je in de multiplayer modus samen met vrienden of familieleden delen.

Fun Park Party is leuk spel voor gamers van alle leeftijden. Fun Park Party biedt namelijk een virtueel pretpark met spelletjes voor de hele familie. In deze game voer je verschillende opdrachten uit, terwijl je door het park loopt.

Na het creëren van een eigen karakter, kun je meteen aan de slag. Test je vaardigheden, en win prijzen in meer dan 40 mini-games. Deze pret kun je in de multiplayer modus van Fun Park Party samen met vrienden of familieleden delen.

Het leuke van Fun Park Party is dat je op elk moment van de dag kunt besluiten om eventjes te spelen. Het maakt niet uit of je er voor kiest om slechts één mini-game te spelen, of juist een heleboel spelletjes. Bovendien is er flink wat diversiteit in de mini-spelletjes terug te vinden. Zo zal je flink wat knoppen moeten indrukken en met je Wii afstandsbediening moeten zwabberen om hoog te scoren. Door hoog te scoren, verdien je meer punten waardoor jij je personage kan aanpassen zoals je 'm zelf wilt hebben. Ga dus lekker naar dat pretpark toe en maak lol met Fun Park Party!.

Specificaties
Genre Minigames & Party
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Aantal spelers 1-4 Spelers
Taal handleiding Nederlands, Frans
Taal spel Nederlands, Frans

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Fun Park Party

  • Staat: Gebruikt
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 7,95

  • Excl. BTW: 7,95
  • Prijs in spaarpunten: 795