• Ace Combat 7: Skies Unknown

Door spelers in de cockpit van de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen ooit gemaakt te stoppen, levert ACE COMBAT 7: Skies Unknown een heftige luchtgevechtenervaring op met fotorealistische graphics, intense dogfights, een veelvoud aan authentieke en futuristische vliegtuigen om het luchtruim mee te doorkruisen, een meeslepend verhaal en zelfs virtual reality.

Door gebruik te maken van de kracht van de nieuwste generatie consoles, zal ACE COMBAT 7: Skies Unknown spelers wegblazen met de evolutie van diens grafische engine. Prachtig weergegeven wolkenrijke hemels en extreem gedetailleerde stadslandschappen verbeteren het gevoel van ongeevenaarde snelheid en dienen als decor voor de meest boeiende luchtgevechten in de legendarische 20-jarige geschiedenis van de franchise. ACE COMBAT 7: Skies Unknown zal een arsenaal aan ultra-moderne superwapens en formidabele vijanden bevatten waarvoor de serie bekendstaat.

Kenmerken:

Unreal Engine 4-technologieen: Adembenemende wolkendekken gepaard met extreem gedetailleerde vliegtuigen en fotorealistische omgevingen maken dat dit tot op heden de meest indrukwekkende Ace Combat is.

Dynamisch weer: Wees getuige van de plotselinge veranderingen tijdens je vlucht en probeer de weersomstandigheden te bestrijden om te profiteren van je vijand.

Terugkeer naar de Strangereal-wereld: Het alternatieve Ace Combat-universum bestaande uit echte huidige en bijna-toekomstige wapens, maar met een geschiedenis doordrenkt van Ace Combat lore.

Specificaties
Genre Simulatie
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Aantal spelers 1 Speler
Taal handleiding Engels
Taal spel Engels
Hardeschijf ruimte Minimaal 40 Gigabyte

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ace Combat 7: Skies Unknown

  • Staat: Nieuw
  • Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 20:00 besteld? Volgende dag in huis.
  • 24,95

  • Excl. BTW: 20,62